Elektrická kolobežka URBIS U3

Kód: 6304
Novinka
Neohodnotené
380 € / ks 316,67 € bez DPH
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Elektrická kolobežka URBIS U3 je vhodná pre ľudí, ktorí uprednostňujú hmotnosť a skladovateľnosť kolobežky. So svojimi 12,2 kg a nosnosťou 100 kg je ideálnym mestským dopravným prostriedkom, či už idete do obchodu alebo do práce. S použitím jednoduchej mobilnej aplikácie získate prístup k stavu kolobežky.

Jednoduché ovládanie, riadenie a kontrolu nad jazdou zaisťuje pevná konštrukcia kolobežky, vysoké riadidlá a pevné, plné bezdušové pneumatiky. Pravou rukou sa ovláda páčka pre jazdu vpred, ľavou sa ovláda páčka brzdy a zvonček. Kolobežka má displej zobrazujúci aktuálnu rýchlosť, obmedzovač rýchlosti - 15 alebo 25 km/h a LED indikátor stavu batérie.


250 W motor

Motor o výkone 250 W umiestnený v prednom kolese sa postará o dostatočný výkon počas jazdy nie len na rovinke, ale aj do mierneho kopca.


7,8 Ah batéria

Batéria umiestnená v spodnej časti kolobežky znižuje ťažisko a zvyšuje stabilitu počas jazdy. Batéria s kapacitou 7,8 Ah vydrží na jedno nabitie 15 - 25 km v závislosti od viacerých faktorov (hmotnosť jazdca, spôsob jazdy, profil trate, rýchlosť, odpor vzduchu a iné). Doba nabíjania batérie je 3 - 5 hodín.


8,5" bezdušové kolesá

Pneumatiky o veľkosti 8,5" bez problémov zaručujú jazdu rýchlosťou 25 km/h. Keďže ide o bezdušové plášte, nemusíte sa obávať defektu počas jazdy. Malou nevýhodou týchto plášťov je, že sú tvrdšie a tým pádom slabšie tlmia vibrácie spôsobené nerovnosťami.


Kotúčová brzda & Rekuperácia

Stlačenie brzdovej páčky aktivuje zadnú kotúčovú brzdu a súčasne elektrickú brzdu na prednom kolese, čím sa spustí rekuperácia (dobíjanie batérie brzdením).


Skladnosť

Sklápací mechanizmus v spodnej časti riadiacej tyče umožňuje pohodlné nosenie a skladovanie kolobežky.


Mobilná aplikácia Urbis scooter

Mobilná aplikácia dostupná zdarma v App Store a Google Play poskytuje užívateľom špeciálne možnosti (zapnutie / vypnutie predného svetla, nastavenie maximálnej povolenej rýchlosti od 5 do 25 km/h, uzamknutie kolobežky) a dodatočné informácie o kolobežke (odhadovaný dojazd, celková prejdená vzdialenosť, celkový čas používania, stav batérie a iné).



Technické parametre
Motor - výkon 250 W
Maximálna rýchlosť 25 km/h
Kapacita batérie 7,8 Ah
Dojazd 15 - 25 km
Doba nabíjania 3 - 5 h
Kolesá 8,5 "
Nosnosť 100 kg
Hmotnosť 12,2 kg
Vek používateľa 14+ rokov
Výška používateľa 120+ cm
Rozmery (d*š*v) 108 x 43 x 112 cm
Bluetooth aplikácia Áno

Dodatočné parametre

Kategória: Elektrické
Hmotnosť: 50 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: