ASICS GEL-PULSE 11 (W) 001 Dámska bežecká obuv

Kód: 0703/36
Neohodnotené
Značka: ASICS
99,90 € / ks 83,25 € bez DPH
Skladom (2 ks)
Veľkosť EU
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Vďaka prítomnosti stielky EVA poskytujú flexibilitu a podporu, ktorá sa prispôsobí jedinečnej anatómii vašej nohy. Topánky majú hornú sieťovinu s výstužou na prednej časti chodidla a dvojitú sieťovinu na päte, čo umožňuje chodidlám dýchať počas behu. Medzitým odvádza všetok pot a vlhkosť a minimalizuje pravdepodobnosť zápachu nôh. Medzi ďalšie vynikajúce vlastnosti týchto špeciálnych bežeckých topánok patrí pena SpEVA na päte pre efektívny odskok, ako aj viditeľný tlmiaci GÉL ASICS na tlmenie nárazov počas fáz dopadu a odrazu.

Model: GEL-PULSE 11 (W), 1012A467

Farba: 001 - Black/Piedmont Grey

Technológie: Plush comfort and cushioning; Visible ASICS cushioning gel; New upper mesh, overlay reinforcement on the forefoot; Double mesh on the heel; SpEVA foam on heel; EVA on forefoot; AHAR rubber heel; Hard EVA Trusstic support; SpEVA 45 lasting; EVA sock liner; Guidance lining

Určenie:
Supinácia až neutrálna pronácia; Pokročilí bežci; Tvrdý povrch
RUNNING Cushioning - obuv zabezpečuje vysokú kontrolu pohybu. Ide o ľahšie modely Asics, ktoré sú špeciálne vytvarované pre rýchlejší pohyb a pocit mäkšieho dopadu chodidla. Modely sú vhodné pre ľudí s neutrálnou pronáciou a s hmotnosťou do 13 st (82,5 kg). V prípade hmotnosti nad túto hranicu, odporúčame zvoliť bežeckú obuv Asics z kategórie Cushioning Structured / Stability.

Tabuľka veľkostí
EU US Dĺžka chodidla
36 5,5 22,75 cm

Dodatočné parametre

Kategória: Bežecká
Farba: Čierna

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: