ASICS GEL-EXALT 5 003 Pánska bežecká obuv

Kód: 0700/46 0700/46- 0700/47 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: ASICS
89,90 € / ks 74,92 € bez DPH
Skladom (1 ks) Skladom (1 ks) Skladom (1 ks) Zvoľte variant
Veľkosť EU
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Pánska bežecká obuv GEL-EXALT™ 5 od ASICS je určená na krátke až stredné vzdialenosti. Všestranné tenisky poskytujú pohodlie, stabilitu a priedušnosť pre intenzívne tréningy a sú dostatočne štýlové na bežné nosenie. Viac úrovní tlmenia pod napätím, ktoré sú súčasťou dizajnu, znižujú vplyv tvrdých povrchov a tlak na vaše kĺby. Podporný systém ASICS DuoMax a systém tlmenia zadných chodidiel GEL tlmia nárazy pri behu, zatiaľ čo stredný podporný panel a technológia ASICS Trusstic pomáhajú kontrolovať pronáciu a zabraňujú krúteniu chodidiel. Budete bežať ďalej po dlhšiu dobu a zároveň znížite svoju pravdepodobnosť zranenia. Športová sieťovina a stielka OrthoLite tiež podporujú prúdenie vzduchu, aby vás ochladili aj pri dlhých behoch.

Model: GEL-EXALT 5, 1011A162

Farba: 003 - Black/White

Technológie: DuoMax Support System; Rearfoot GEL Cushioning System; OrthoLite sockliner; Athletic mesh; Midfoot support panel; Trusstic technology; Collar sponge; Mesh insole; Moisture-wicking athletic mesh

Určenie:
Nadmerná pronácia (overpronation); Začínajúci a rekreační bežci;
RUNNING Cushioning Structured / Stability - obuv zabezpečuje dobrú kombináciu ovládania pohybu a odpruženia. Nie sú tak ťažké a ovládateľné ako modely z kategórie RUNNING Maximum Support, ale stále ponúkajú vynikajúcu podporu pri behu. Ide o najpopulárnejšiu kategóriu tréningovej obuvi značky Asics stavanú pre neutrálnu až nadmernú pronáciu (normálna až plochá klenba chodidla).

Tabuľka veľkostí
EU US Dĺžka chodidla
46 11,5 29,0 cm
46,5 12 29,5 cm
47 12,5 30,0 cm

 

Dodatočné parametre

Kategória: Bežecká
Farba: Čierna

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: