Elektrická kolobežka URBIS U2

Kód: 6303
Neohodnotené
299 € / ks 249,17 € bez DPH
Len v predajni

Detailné informácie

Podrobný popis

Elektrická kolobežka URBIS U2 je vhodná pre ženy a deti, ktoré uprednostňujú hmotnosť a skladovateľnosť kolobežky. So svojimi 11,5 kg a nosnosťou 80 kg je ideálnym mestským dopravným prostriedkom, či už idete do obchodu, práce alebo školy. S použitím jednoduchej mobilnej aplikácie získate prístup k stavu kolobežky.

Jednoduché ovládanie, riadenie a kontrolu nad jazdou zaisťuje pevná konštrukcia kolobežky, vysoké riadidlá a pevné, plné bezdušové pneumatiky. Pravou rukou sa ovláda páčka pre jazdu vpred, ľavou sa ovláda páčka brzdy. Kolobežka má displej zobrazujúci aktuálnu rýchlosť, obmedzovač rýchlosti - 10, 15 alebo 25 km/h, zapnuté predné svetlo a indikátor stavu batérie.


250 W motor

Motor o výkone 250 W umiestnený v prednom kolese sa postará o dostatočný výkon počas jazdy nie len na rovinke, ale aj do mierneho kopca.


6,0 Ah batéria

Batéria s kapacitou 6,0 Ah je umiestnená v riadiacej tyči a na jedno nabitie vydrží 10 - 20 km v závislosti od viacerých faktorov (hmotnosť jazdca, spôsob jazdy, profil trate, rýchlosť, odpor vzduchu a iné). Doba nabíjania batérie je 3 - 4 hodny.


8" bezdušové kolesá

Pneumatiky o veľkosti 8" bez problémov zaručujú jazdu rýchlosťou 25 km/h. Keďže ide o bezdušové plášte, nemusíte sa obávať defektu počas jazdy. Malou nevýhodou týchto plášťov je, že sú tvrdšie a tým pádom slabšie tlmia vibrácie spôsobené nerovnosťami.


Elektrická a nášľapná brzda

Stlačenie brzdovej páčky aktivuje elektrickú brzdu na prednom kolese. K dispozícii je aj mechanická nášľapná brzda na zadnom kolese.


Skladnosť

Kolobežka sa veľmi jednoducho sklopí šliapnutím na poistnú modrú páčku v prednej časti základnej dosky. Riadidlá sa po sklopení automaticky zaistia. Rukoväte sú demontovateľné čím sa zvýši skladnosť kolobežky.


Mobilná aplikácia Urbis scooter

Mobilná aplikácia dostupná zdarma v App Store a Google Play poskytuje užívateľom špeciálne možnosti (zapnutie / vypnutie predného svetla, nastavenie maximálnej povolenej rýchlosti od 5 do 25 km/h, uzamknutie kolobežky) a dodatočné informácie o kolobežke (odhadovaný dojazd, celková prejdená vzdialenosť, celkový čas používania, stav batérie a iné).



Technické parametre
Motor - výkon 250 W
Maximálna rýchlosť 25 km/h
Kapacita batérie 6,0 Ah
Dojazd 10 - 20 km
Doba nabíjania 3 - 4 h
Kolesá 8 "
Nosnosť 80 kg
Hmotnosť 11,5 kg
Vek používateľa 14+ rokov
Výška používateľa 120+ cm
Rozmery (d*š*v) 106 x 42 x 109 cm
Bluetooth aplikácia Áno

Dodatočné parametre

Kategória: Elektrické
Hmotnosť: 50 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: